Mer om min gård


Tove
Tove
Kenneth og Vigdis
Kenneth og Vigdis
Hvit påfugl
Hvit påfugl

Når du besøker gården kan du nyte stemningen på tunet, hilse på dyr av ulike slag. Her har dyrene det godt og ikke minst god plass å boltre seg på.

Vi har grillplass med bord og benker hvor dere kan grille/spise medbrakt mat. Benytt dagen til å kjenne på stillheten, roen og harmonien som preger gårdsmiljøet.Besøksgården er tilrettelagt for bevegelseshemmede.
Nedre låven ved tunet har vi en gapahuk for 18 personer. Flere benker og bord.Her finner du også hundene, hestene,  hønsegården.

 Eggboden er rett ved hønsehuset, hvor du vil finne ferske gode egg.

Ved den øvre låve er det tre tilgjengelige grillplasser med mange sitte plasser, samt en grillhytte for 20 voksne eller 25 barn. .På øvre tun finner man :

Lamaer ( Lene, Thora Og Leif )
Geiter (Frida, Big Mama, Thor og Tore)
Ullgris ( Sandra, Vigdis og Patrik )
Hengebuksvin (Bente)
Edel Gris (Tove)
Kaniner
Påfugler
Katter
Fasaner
Ender
Gjess
Ara Pappegøye ( Natasha )
Høner
Bli med inn til kaninene, her kan dere sitte ned inne i burene og kose
Lamaene taes med ut , så dere kan klappe de og kose med de og gå tur på tunet.

 Vi arrangerer ulike typer gårdsbesøk og åpen gård, hvor både små og store får mulighet til å oppleve nærkontakt med dyr. En veldig populær aktivitet er barnebursdag, hvor vi legger til rette for en unik markering av barnets dag. Ta en nærmere kikk på våre sider om hva vi kan tilby - og skulle du ha spesielle ønsker, ikke nøl med å ta kontakt


Veien til veste knolden gård:

Medieomtale:


 Ansatte & frivillige.

Hyggelige ansatte som ønsker dere velkommen.

Samarbeidspartnere: Mattilsynet. Coca Cola. Rentokil initial Norge AS. Rakkestad Containerservice AS. Kaffe Koppen Distribusjon AS. Felleskjøpet. Vom og hundemat AS. Ringsby Gartneri og Blomsterbutikk.