Aktiviteter og priser

Bursdag

Vi tilbyr Gårdsbursdag 

Kr 2250,- ink.mva  inntil 10 personer
Kr 225,- ink.mva pr barn utover 10 Stk
Bursdags tider mellom kl 1200 til 1600

Vi samles på avtalt sted som blir deres plass. Synger bursdag sang før vi hilser på alle dyrene, og selvfølgelig hundene.
Etter aktivitet er det tid for grilling/evnt kake. Grillkull og tennveske kan fås kjøpt hos oss, eller dere kan ta med til eget bruk.

Varighet 2 timer + 1 time fri tid.  Husk alder og navn på bursdagsbarnet ved bestilling.Bursdag må være betalt i sin helet 3 dager før.

Ved barnebursdager kan man kjøre og levere ved tunet. Skal man være selv tilstedet kjører man ned til Ertenvannveien og parkerer langs veien der og spaserer 350 meter tilbake til gården. Egne dyr er ikke tillatt å ta med inn på gården.

Bestillingsskjema nederst på siden.Arrangement for lag/forening , barnehage og skole

Myk start på skole:

650 + mva pr t. minimum 3 timer og inntil 3 elever.

Grupper:

0-10 stk: 850+ mva pr time  minimum 3 timer

10-15 stk: 180 +mva pr person

15-20 stk:175 + mva pr person

20-30 stk:170 +mva pr person

30-60 stk:165 +mva pr person

60-100 stk:160+ mva pr person


Åpen gård, Grupper opp til 30 stk vil det være en gårdsarbeider som er tilgjenngelig på gården. Grupper med 50-100stk  er det 2 gårdsarbeidere som er tilgjengelig.Dere kan hilse på alle dyrene,besøker lamaene .Og ikke minst hilse på hundene. Dere har med mat og drikke. Grillplass tilgjengelig hvis ønskelig. Grillkull og tennveske kan fås kjøpt hos oss, eller dere kan ta med til eget bruk.

Ønsker dere faktura må dette avtales på forhånd. Grupper må være forhåndsbetalt innen 3 dager før besøk. Binnende påmelding.

Ved avbestilling må det gjøres senest 3 dager før arrangement.

Bestilling

Send oss dine kontaktdetaljer og vi vil ta kontakt med deg så raskt som mulig.

Har du vært i kontakt med utenlandsk dyrehold skal du vente minst 48 timer fra du kom hjem til Norge til du har kontakt med norsk dyrehold. Det gjelder også husdyr på beite. Kommer du fra områder med munn- og klauvsjuke skal det gå minst 72 timer før du har kontakt med norske dyrehold; grunnen til dette er at munn- og klauvsjukevirus kan overleve i luftveiene til folk i inntil tre døgn. Klær, støvler og annet utstyr som er brukt i besetninger i andre land skal ikke brukes i norske dyrehold.