Aktiviteter og priser

Vestre Knolden Gård, stedet barna elsker

Arrangement for lag/forening , barnehage og skole

Myk start på skole:

850 + mva pr t. minimum 3 timer og inntil 3 elever.

Grupper: Ta kontakt for pris.

Åpen gård, Grupper opp til 30 stk vil det være en gårdsarbeider som er tilgjenngelig på gården. Store grupper er det 2 gårdsarbeidere som er tilgjengelig.Dere kan hilse på alle dyrene,besøker lamaene .Og ikke minst hilse på hundene. Dere har med mat og drikke. Grillplass tilgjengelig hvis ønskelig. Grillkull og tennveske kan fås kjøpt hos oss, eller dere kan ta med til eget bruk.

Ønsker dere faktura må dette avtales på forhånd. Binnende påmelding.

Ved avbestilling må det gjøres senest 3 dager før arrangement.

Vi tilbyr Gårdsbursdag

Kr 2250,- ink.mva inntil 10 personer
Kr 225,- ink.mva pr barn utover 10 Stk
Bursdags tider Lørdager : velg mellom kl 1100 til 1400 og kl 1315 til 1600.

Vi samles på avtalt sted som blir deres plass. Synger bursdag sang før vi hilser på alle dyrene, og selvfølgelig hundene.

Varighet 3 timer . 2 timer med organisert guiding og kos med dyr. 1 time der dere kan åpnegaver, grille evnt spise kake. Husk alder og navn på bursdagsbarnet ved bestilling.Bursdag må være betalt i sin helet 3 dager før.

Grillkull og tennveske kan fås kjøpt hos oss, eller dere kan ta med til eget bruk.

Ved barnebursdager kan man kjøre og levere ved tunet. Skal man være selv tilstedet kjører man ned til Ertenvannveien og parkerer langs veien der og spaserer 350 meter tilbake til gården. Egne dyr er ikke tillatt å ta med inn på gården.

Bestilling

Send oss dine kontaktdetaljer og vi vil ta kontakt med deg så raskt som mulig.

Har du vært i kontakt med utenlandsk dyrehold skal du vente minst 48 timer fra du kom hjem til Norge til du har kontakt med norsk dyrehold. Det gjelder også husdyr på beite. Kommer du fra områder med munn- og klauvsjuke skal det gå minst 72 timer før du har kontakt med norske dyrehold; grunnen til dette er at munn- og klauvsjukevirus kan overleve i luftveiene til folk i inntil tre døgn. Klær, støvler og annet utstyr som er brukt i besetninger i andre land skal ikke brukes i norske dyrehold.